ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2008

        Στα πλαίσια προβολής και προώθησης του έργου των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γιαννιτσών συμμετείχε στην  5η Διεθνή ΄Εκθεση Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Δ.Ε.Θ. από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2008.

    Ειδικά για τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης παραχωρήθηκε χώρος στο περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ. τον οποίο εγκαινίασε ο Υπουργός Παιδείας κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης.

    Το Κ.Π.Ε. Γιαννιτσών συμμετείχε με έντυπο υλικό (αυτό που μοιράζεται στους μαθητές και εκπαιδευτικούς που παρακολοθούν τα προγράμματα του ΚΠΕ), αφίσα ειδικά διαμορφωμένη για την Έκθεση και ψηφιδωτά που κατασκευάζονται κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων του Κ.Π.Ε.

    Όλο το υλικό που παρουσίασε το Κ.Π.Ε. Γιαννιτσών προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ΄Εκθεσης και απέσπασε θετικά σχόλια. Οι επισκέπτες εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε μελλοντικά σεμινάρια ή εκδηλώσεις του ΚΠΕ Γιαννιτσών.